Grön sparris med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fagiolatosås är en italiensk sås med mixade bönor, kapris, sardeller och pressad citron. Serveras här med kokt, grön sparris.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 - 1 kg
grön sparris färsk
Fagiolatosås
2
äggulor
2,5 tsk
Zeta Sardellcrème eller 4 st Zeta Sardeller
2 msk
citronsaft
1 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!