Grön sparris med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

Fagiolatosås är en italiensk sås med mixade bönor, kapris, sardeller och pressad citron. Serveras här med kokt, grön sparris.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 - 1 kg
grön sparris färsk
Fagiolatosås
2
äggulor
2,5 tsk
Sardellcrème eller 4 st Zeta Sardeller
2 msk
citronsaft

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.