Ladda ner bild Spara Grön salsa – Salsa verde Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 10min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Fräsch grön salsa av mixade färska örter, kapris, vitlök och olivolja. Smaksätt med sardellcrème. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 1/2 dl plockad persilja 1 kruka basilikablad 1 liten vitlöksklyfta 2 msk Kapris medelstora 1 msk Sardellcrème MSC-märkt 1 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico salt svartpeppar nymalen Gör så här Mixa alla ingredienser grovt i en blender eller med en stavmixer, smaka av med salt och peppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (19)
(19)