Tillagningstid
Jäsning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser och jobba degen i 10-15 min tills den släpper bunkens kanter och känns jämn och fin.

Jäs övertäckt med plastfilm ca 1 timme till dubbel storlek.

Dela degen i 40 små bitar och rulla till långa smala pinnar, ca 30 cm, på mjölad bänk.

Lägg på plåt med bakplåtspapper och jäs övertäckt med kökshandduk i ca 45 min.

Pendla dom med olivolja Zeta Casa Di Luca Intenso och grädda ca 10 min i 250 graders värme tills dom blivit gyllenbruna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.