Tillagningstid
Jäsning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser och jobba degen i 10-15 min tills den släpper bunkens kanter och känns jämn och fin.

Jäs övertäckt med plastfilm ca 1 timme till dubbel storlek.

Dela degen i 40 små bitar och rulla till långa smala pinnar, ca 30 cm, på mjölad bänk.

Lägg på plåt med bakplåtspapper och jäs övertäckt med kökshandduk i ca 45 min.

Pendla dom med olivolja Zeta Casa Di Luca Intenso och grädda ca 10 min i 250 graders värme tills dom blivit gyllenbruna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.