Grissini med svarta oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

2tim 35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hembakade grissini med svarta oliver. Spröda brödpinnar som passar som drinktilltugg eller på buffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

pinnar
40
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
20 g
jäst
3 dl
vatten, ljummet
1/2 dl
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1/2 tsk
salt
8 dl
vetemjöl, á 480 g
1 dl

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Tack!