Grillade grönsaker med smakrika röror

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

25min 6 ingredienser

Att grilla grönsaker hör sommaren till och när de kombineras med krämiga röror blir alla runt bordet glada! Vi på Zetas provkök äter dem gärna precis som de är eller tillsammans med grillad halloumi eller kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
1
zucchini
1
gul paprika
1
röd paprika
1
citron
Fetaostkräm med örter
1 dl
färsk örter, hackade
Majonnäs med rostad vitlök
1
hel vitlök
1 tsk
dijonsenap
1
citron, zest och saft
1 tsk
salt
1
äggula
nymalen svartpeppar
Marinad
1 dl
färsk örter, hackade
1
vitlöksklyfta
1
citron, zest

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Peter Wallin

Ungstemperatur?

Anna Mellberg

Hej Peter! Receptet är framtaget för att grilla grönsakerna på grill. Vill du ugnssteka dem så skulle ca 220 grader passa. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta

Charlotte

Ska det inte vara ägg i majonnäsen? Den blev väldigt rinnig.

Anna Mellberg

Hej Charlotte! Jo, det är korrekt- det ska det vara. Det ser ut som om tryckfelsnisse har varit igång. Vi har nu ändrat till felet. Tack för att du tog dig tid att höra av dig. Hälsningar från vännerna på Zeta