Grillad Tramezzini med prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En variant av den italienska trekantsmackan Tramezzini. Ringla olivolja på ett gott bondbröd och grilla med mozzarella, prosciutto och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

smörgåsar
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
bondbröd
2
á 125 g Zeta Mozzarella skivade
1 kruka
basilika plockade blad
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Ett halster är perfekt att värma smörgåsar i, exempelvis Tramezzini – den klassiska  italienska dubbelsmörgåsen på vitt bröd.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor