Grillad Tramezzini med prosciutto

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

En variant av den italienska trekantsmackan Tramezzini. Ringla olivolja på ett gott bondbröd och grilla med mozzarella, prosciutto och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

smörgåsar
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
bondbröd
2
á 125 g Zeta Mozzarella skivade
1 kruka
basilika plockade blad
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Ett halster är perfekt att värma smörgåsar i, exempelvis Tramezzini – den klassiska  italienska dubbelsmörgåsen på vitt bröd.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis