Grillad salsiccia med Italiensk ketchup

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
40min

Gör din egen italienska ketchup för att ta din grillade salsiccia till oanade höjder!

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 förp
Salsiccia Ekologisk (totalt 8 korvar)
Italiensk ketchup
1 liten
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
1 burk
Zeta Krossade Tomater
2 msk
honung
1/2 kruka
färsk oregano blad och späda stjälkar, eller
1 1/2 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Överbliven ketchup håller 10 dagar i kylskåp. Välj ekologiskt! Alla våra ingredienser i detta recept finns som ekologiska.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.