Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs löken, vitlöken och de soltorkade tomaterna i olivolja i 3 minuter.

Tillsätt krossade tomater, vinäger, honung och oregano.

Låt koka sakta i 4-5 minuter.

Låt svalna något, mixa med stavmixer och smaka av med salt och svartpeppar.

Låt ketchupen stå kallt innan servering.

Salsiccia: Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock.

Servera med ketchupen och en sallad eller grillade grönsaker.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Överbliven ketchup håller 10 dagar i kylskåp. Välj ekologiskt! Alla våra ingredienser i detta recept finns som ekologiska.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.