Grillad salsiccia med Italiensk ketchup

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

40min 1 ingredienser

Grillad salsiccia med italiensk ketchup, gör din egen ketchup med en touch från Italien för att ta din grillade salsiccia till oanade höjder.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 förp
Zeta Salsiccia (totalt 8 korvar)
Italiensk ketchup
1 liten
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
1 frp
Krossade tomater
2 msk
honung
1/2 kruka
färsk oregano blad och späda stjälkar, eller
1 1/2 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Överbliven ketchup håller 10 dagar i kylskåp. Välj ekologiskt! Alla våra ingredienser i detta recept finns som ekologiska.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer