Grillad röding med sommarkål och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

1tim 5 ingredienser

Varmrätt med härliga smaker från medelhavsköket. Grillad citron tillför extra fräschör.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portinoner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grillad röding
2
rödingar, 400- 500 g urtagna
salt
nymalen svartpeppar
2
citroner, halverade
Sommarkål
1
huvud spetskål eller färsk vitkål, strimlad
salt
nymalen svartpeppar
BreOliv och sardellkräm
2 msk
Zeta sardellkräm

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Håkan Aldebo

Ser gott ut, kan riktigt känna smakerna. Återkommer.

Anna Mellberg

Hej Håkan! Återkom gärna- vi hoppas att du fick en riktigt härlig måltid! Hälsningar Anna på Zeta