Grillad melonpizza med fetaost

Gott tillbehör till kyckling, kött, fisk eller allt grillat. Eller varför inte som en härlig sommarlunch tillsammans med ett gott bröd, fin olivolja och havssalt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en het torr stekpanna.

Smula fetaosten med gaffel i en djup tallrik.

Skiva melonen i cirka 2-3 cm tjocka skivor

Grilla skivorna 2-4 minuter på varje sida tills de får fina grillränder. Det går lika bra att använda grill som en torr grillpanna.

Servera på fat eller skärbräda. Toppa med fetaost, Crema Di Balsamico, rostade pinjenötter och myntablad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.