Recept från Zeta. grillad_halloumi_med_rodlok

Grillad halloumi med rödlöksvinägrett

Gyllengrillad halloumi med en frisk rödlöksvinägrett.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda rödlök, vinäger, olivolja och salt i en skål.

Låt stå 10 minuter.

Blanda med persilja strax innan servering.

Skiva halloumin i centimetertjocka skivor och stek i olivolja ca 3 minuter på varje sida så att ytan blir krispigt gyllenbrun.

Lägg upp halloumi och tomatskivor på ett fat.

Ringla över lökvinägretten och krydda med peppar.

Servera genast.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Servera som förrätt eller som sallad!

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.