Grillad halloumi med rödlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Grillad halloumi med en frisk rödlöksvinägrett som serveras tillsammans med solmogna tomater. Serveras som förrätt eller som sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
rödlök, finhackad
1 krm
salt
2 msk
persilja, finhackad
1 förpackning
Halloumi, á 250 g
4 msk
2
tomater, färska skivade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera som förrätt eller som sallad!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (66)

(66)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis