Grillad halloumi med rödlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
15min

Gyllengrillad halloumi med en frisk rödlöksvinägrett.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
rödlök, finhackad
1 krm
salt
2 msk
persilja, finhackad
1 förpackning
Halloumi, á 250 g
4 msk
2
tomater, färska skivade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Servera som förrätt eller som sallad!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.