Grillad halloumi med coleslaw

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad halloumi med hemmagjord coleslaw. Sältan i osten tillsammans med sötman i coleslaw är ljuvligt gott.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
Halloumi, á 250 g
50 g
valnötskärnor rostade i stekpanna och sedan hackade
coleslaw
600 g
spetskål, fint strimlad
1
morot, fint strimlad
1
röd knipplök, strimlad
1/2
vitlöksklyfta, riven
2 msk
gräslök, fint skuren
salt
nymalen svartpeppar
1 1/2 dl
majonnäs, se separat recept

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Tack!