Recept från Zeta.nu Grillad halloumi med coleslaw

Grillad halloumi med coleslaw

Grillad halloumi med hemmagjord coleslaw. Sältan i osten tillsammans med sötman i coleslaw är ljuvligt gott.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • coleslaw
  • 600 g spetskål, fint strimlad
  • 1 morot, fint strimlad
  • 1 röd knipplök, strimlad
  • 1/2 vitlöksklyfta, riven
  • 2 msk gräslök, fint skuren
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 1 1/2 dl majonnäs, se separat recept
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vänd ihop ingredienserna till coleslaw med majonnäs och smaka av med salt och peppar.

Dela halloumin i skåran.

Grilla bitarna på båda sidor, så de får fin färg.

Skär upp i bitar för servering, ringla över en Zeta olivolja för smaksättning.

Servera med coleslaw, strö rostade valnötter över.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.