Grillad gemsallad med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (105)

(105)

RÖSTA PÅ RECEPTET (105)

(105)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad gemsallad är det perfekta tillbehöret till den god bit kött eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
babygemsallad, sköljda och delade på längden
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Hittar du inte babygemsallad kan du använda två huvuden romansallad eller cosmopolitan.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (105)

(105)
Tack!