Recept från Zeta. Grillad-gemsallad-med-parmesan

Grillad gemsallad med parmesan

Grillad gemsallad är det perfekta tillbehöret till den god bit kött eller fisk.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Värm en stekpanna eller grillpanna till hög värme.

Lägg ner salladen i en helt torr panna med snittytan neråt och stek så de får ordentlig färg.

Viktigt att inte sänka värmen på stekpannan! Snittytan ska bli svart ifrån ”sotningen”.

Lägg gemsalladen på ett fat, ringla över olivolja och vinäger på snittytan.

Salta och peppra ordentligt, riv rikligt med parmesan på salladen.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Hittar du inte babygemsallad kan du använda två huvuden romansallad eller cosmopolitan.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.