Grillad chorizo fresco med paprikasås

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Grillad chorizo fresco med saltkokt potatis och paprikasås. Enkelt och mättande.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
chorizo fresco
500 g
små potatisar
1 l
vatten
2 dl
salt
Paprikasås
1 dl
yoghurt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.