Grillad chorizo fresco med paprikasås

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad chorizo fresco med saltkokt potatis och paprikasås. Enkelt och mättande.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
chorizo fresco
500 g
små potatisar
1 l
vatten
2 dl
salt
Paprikasås
1 dl
yoghurt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!