Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Glaze: Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg.

Tillsätt cème av soltorkade tomater, tomatpuré, vinäger, honung och vatten. Låt koka ihop i 3-4 minuter.

Mixa med en stavmixer och krydda med salt och peppar, låt svalna. Blanda i olivolja.

Pensla köttet med olivolja, salta och peppra.

Grilla dem 2 minuter på varje sida och pensla med glazen på båda sidor mot slutet av grillningen. Låt glazen ”bränna” in lite.

Överbliven glaze håller i kylen minst 10 dagar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.