Grekisk sallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En smak av sommaren som passar året om - grekisk sallad med fetaost, oliver och rödlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
rödlök tunt skivad
1
grön paprika i skivor
1
röd paprika i skivor
1/2
gurka skalad, i mindre bitar
4-6
plommontomater
1
gemsallad plockade blad
8-10
Zeta Oliver alla Taggiasca
8-10
Zeta Cerignolaoliver
salt
peppar
1 förp
Fetaost (150g)
färsk oregano

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (229)

(229)
Tack!