Pasta Strozzapreti med pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Pancetta är italienskt rimmat och lufttorkat sidfläsk med en sälta som gör sig perfekt tillsammans med pasta och tomatsås.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Pancetta (160g)
1 frp
Zeta Casa Di luca Strozzapreti (400g)
persilja hackad eller strimlad
1 dl
pastavatten
Zeta grana padano

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (102)

(102)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Isabell

Den är super lätt att göra och hela familjen älskar den, lite dyr med pancettan men jätte bra annars!

Anna Mellberg

Hej Isabell! Vi blir så glada att det blivit en familjefavorit hemma hos er! Och visst är pancetta gott- vi tycker att det är värt att unna sig då och då. Hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...