Pasta Fusilli Bucati med tomatsås, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (246)

(246)

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Nykokt pasta i italiensk tomatsås med rena smaker, mozzarella och basilika. Enkelt och gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 frp
konserverade körsbärstomater
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
salt
strösocker
svartpeppar
några
basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (246)

(246)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Robin

Enkelt och väldigt gott. Behöver inte justera något i receptet.
Favorit som återkommer ofta hos oss

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis