Pasta Fusilli Bucati med tomatsås, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
20min

Nykokt pasta med mustig italiensk tomatsås, mozzarella och basilika. Enkelt och gott.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 burk
Plommontomater (400g) hackade
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
salt
strösocker
svartpeppar
2 st
Zeta Mozzarella (á 125g) tärnade
några
basilikablad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.