Pasta Fusilli Bucati med tomatsås, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
20min

Nykokt pasta med mustig italiensk tomatsås, mozzarella och basilika. Enkelt och gott.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 pkt
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 burk
Plommontomater (400g) hackade
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
salt
strösocker
svartpeppar
2 st
Zeta Mozzarella (á 125g) tärnade
några
basilikablad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.