Pasta Fusilli Bucati med tomatsås, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
20min

Nykokt pasta med mustig italiensk tomatsås, mozzarella och basilika. Enkelt och gott.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 burk
Plommontomater (400g) hackade
1 dl
vatten
några kvistar
timjan
salt
strösocker
svartpeppar
2 st
Zeta Mozzarella (á 125g) tärnade
några
basilikablad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.