Ladda ner bild Spara Fruktsallad Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Fräsch fruktsallad med knapriga solroskärnor är en enkel och god efterrätt. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser valfri frukt till exempel ananas, melon, kiwi passionsfrukt Balsamico Mango pinjenötter rostade Gör så här Skär ner önskad frukt i bitar. Skrapa ur passionsfrukten. Blanda i en skål och smaka av med rikligt av Zeta Mangobalsamico. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö dem över salladen vid servering. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (30)
(30)