Frittata med vitlöksfräst broccoli

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

25min 9 ingredienser

Bjud på en rustik frittata – Italiensk omelett med Grana Padano och vitlöksfräst broccoli.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8 st
ägg, gärna ekologiska
120 g
Zeta Grana Padano 10 månader, riven
8 msk
1 kruka
basilika, plockade blad, rivna i grova bitar
1-2
broccoli, skurna i buketter
1
vitlöksklyfta, finriven
4 msk
Zeta Olivolja Basilika
peppar
salt

Gör så här

Tips!

Zetas smaksatta olivoljor gör att du alltid kan ha den färska smaken av kryddor som basilika, chili & vitlök och citron hemma!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis