Frittata med vitlöksfräst broccoli

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bjud på en rustik frittata - Italiensk omelett med Grana Padano och vitlöksfräst broccoli.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8 st
ägg, gärna ekologiska
120 g
8 msk
1 kruka
basilika, plockade blad, rivna i grova bitar
1-2
broccoli, skurna i buketter
1
vitlöksklyfta, finriven
4 msk
Zeta Olivolja Basilika
peppar
salt

Gör så här

Tips!

Zetas smaksatta olivoljor gör att du alltid kan ha den färska smaken av kryddor som basilika, chili & vitlök och citron hemma!

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!