Friterade minimozzarella med arrabiatasås

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Ostbollar med krispigt fritterat skal som passar perfekt som tilltugg eller snacks.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Zeta Minimozzarella avrunna
1 1/2 dl
vetemjöl
1
ägg uppvispat
1 1/2 dl
ströbröd
3 dl
Zeta Olivolja Extra Mild
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili hackad
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
salt
svartpeppar nymalen
bladpersilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter