Friterade minimozzarella med arrabiatasås

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ostbollar med krispigt fritterat skal som passar perfekt som tilltugg eller snacks.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 1/2 dl
vetemjöl
1
ägg uppvispat
1 1/2 dl
ströbröd
2
vitlöksklyftor hackade
1/2
röd chili hackad
1 frp
Zeta Körsbärstomater
1/2 dl
vatten
salt
svartpeppar nymalen
bladpersilja hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)
Tack!