Fräst rödkål med balsamvinäger och apelsin

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En väldoftande variant av den klassiska rödkålen på julbordet med lagrad balsamvinäger och apelsin.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

bufféportioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök
500 g
rödkål
2 msk
Balsamico Sigillo Rosso
1
apelsin saften och det yttersta finrivna skalet
salt

Gör så här

Tips!

Du kan även smaksätta din frästa rödkål med några nejlikor eller kardemumma.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.