Fräst rödkål med balsamvinäger och apelsin

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En väldoftande variant av den klassiska rödkålen på julbordet med lagrad balsamvinäger och apelsin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök
500 g
rödkål
1
apelsin saften och det yttersta finrivna skalet
salt

Gör så här

Tips!

Du kan även smaksätta din frästa rödkål med några nejlikor eller kardemumma.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)
Tack!