Focacciabröd med oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

10tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Focaccia är ett italienskt bröd med oliver som passar utmärkt på bufféer och som tillbehör till en sallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5 dl
kallt vatten
12 dl
vetemjöl
salt gärna havssalt
50 g
jäst

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!