Fetaostsallad med dill

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
15min

Grekisk fetaostsallad med en lite ovanlig smaksättning. Dill! En vanlig smakkombination på Kreta där även tzatziki med dill är vanligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka skalad
6
färska tomater tärnade
2 msk
färsk dill finhackad
salt
svartpeppar
2 fpk
à 150g Feta från ön Lesvos smulad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.