Fetaostsallad med dill

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Grekisk fetaostsallad med en lite ovanlig smaksättning. Dill! En vanlig smakkombination på Kreta där även tzatziki med dill är vanligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka skalad
6
färska tomater tärnade
2 msk
färsk dill finhackad
salt
svartpeppar
2 fpk
à 150g Feta från ön Lesvos smulad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...