Fetaostsallad med dill

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grekisk fetaostsallad med en lite ovanlig smaksättning. Dill! En vanlig smakkombination på Kreta där även tzatziki med dill är vanligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka skalad
6
färska tomater tärnade
2 msk
färsk dill finhackad
salt
svartpeppar
2 fpk
à 150g Feta från ön Lesvos smulad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!