
Fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater
Fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater. En smakrik paj med kalamataoliver, spenat och fetaost med pajskal gjord av olivolja och grahamsmjöl.
Pajskal
Tillagning
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Pajskal
- 1 st ägg
- 1/2 tsk salt
- 1 dl grahamsmjöl
- 2 dl vetemjöl
- 1 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- 1 1/2 msk kallt vatten
- Fyllning
- ca 70 g bladspenat
- 1 st vitlök
- 1 krm salt
- 1 frp Zeta Fetaost , 150 g
- 1/2 burk Zeta Soltorkade tomater strimlade , strimlade
- 1 dl Zeta Kalamataoliver urkärnade , urkärnade
- 4 st ägg
- 1 1/2 dl vatten
- 2 1/2 msk bladpersilja, fint strimlad
- 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico , för stekning
- Tips