Ekologisk sallad med bönor, tomat och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bönorna gör denna sallad med fetaost och tomater, till en matig och god rätt att bjuda på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
blandad sallad t.ex. rucola, spenat, roman, mangoldskott
300 g
blandade tomater, nedskurna
1 paket
Feta Ekologisk, bruten i mindre bitar
1 förpackning
salt
peppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (109)

(109)
Tack!

Louise

Tänkte jag skulle se kommentarer till receptet om jag klickade på betygsstjärnorna. Men det ledde bara till att jag också råkade betygsätta. Och sen gick det inte att ändra… Inte så konstigt att ni får höga betyg…

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco