Dill- och pepparrotsvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

En vinägrett med dill och pepparrot som är god i en grönsallad, potatissallad eller att marinera gravad lax i.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

dl, ca
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
dill finhackad
1 msk
pepparrot finriven
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja