Dill- och pepparrotsvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

En vinägrett med dill och pepparrot som är god i en grönsallad, potatissallad eller att marinera gravad lax i.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

dl, ca
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
dill finhackad
1 msk
pepparrot finriven
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis