Dadlar med manchego_li

Dadlar med Manchego och rostade mandlar

Dadlar med lagrad ost som blir till härliga små munsbitar och perfekta att bjuda på som tilltugg eller småplock.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225 grader.

Lägg mandlarna i en långpanna och ringla över olivoljan. Blanda så att mandlarna blir täckta av oljan. Salta lätt.

Rosta i ca 5-7 min.

Skär ett snitt i dadeln och ta ur kärnan.

Skär manchego i små rektanglar som passar storleken på dadlarna.

Lägg en ostbit i varje dadel, toppa med en liten klick Crema di Balsamico Fikon och lägg på en rostad mandel.

Dekorera med färsk timjan.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.