Crostini med ramslöksmajonnäs, lax och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

45min 1 ingredienser

Den milda löksmaken från ramslöken, laxens möra konsistens och den picklade rödlökens syra är en fantastisk smakkombination. Påskbordet har fått en ny stående färgglad favorit med de här munsbitarna. Om du inte har tillgång till ramslök kan du ersätta den med gräslök eller färsk lökblast.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

Picklad rödlök
1/2
rödlök
2 msk
vatten
Ramslöksmajonnäs
1
äggula
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
salt
30 g
ramslök (gräslök eller lökblast)
Lax
90 g
lax, back loin (Salma eller Fröja)
1 nypa
flingsalt
1
citron, zest
Dekor
timjan, färsk

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Birgitta holst

Jättebra,har ramslök så det passar fint