Chutney på soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 15 ingredienser

En smakexplosion som passar utmärkt på ostbrickan tillsammans med en vällagrad parmesanost. Pinjenötterna tillför en härlig konsistensbrytning.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

3
äpplen
2
rödlökar
2 tsk
färsk ingefära, riven
2 tsk
senapsfrön
2 1/2 dl
gula russin
2 1/2 dl
muscavadosocker
4 dl
äppeljuice
1/2 dl
vatten
1
citron, saft och skal
1 tsk
salt
1 dl
pinjenötter, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco