Chutney på soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
1tim 30min

En smakexplosion som passar utmärkt på ostbrickan tillsammans med en vällagrad parmesanost. Pinjenötterna tillför en härlig konsistensbrytning.

Ingredienser

3
äpplen
2
rödlökar
2 tsk
färsk ingefära, riven
2 tsk
senapsfrön
2 1/2 dl
gula russin
2 1/2 dl
muscavadosocker
4 dl
äppeljuice
1/2 dl
vatten
1
citron, saft och skal
1 tsk
salt
1 dl
pinjenötter, rostade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.