Chutney på soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

1tim 30min 15 ingredienser

En smakexplosion som passar utmärkt på ostbrickan tillsammans med en vällagrad parmesanost. Pinjenötterna tillför en härlig konsistensbrytning.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

3
äpplen
2
rödlökar
2 tsk
färsk ingefära, riven
2 tsk
senapsfrön
2 1/2 dl
gula russin
2 1/2 dl
muscavadosocker
4 dl
äppeljuice
1/2 dl
vatten
1
citron, saft och skal
1 tsk
salt
1 dl
pinjenötter, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar