Chutney på soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 15 ingredienser

En smakexplosion som passar utmärkt på ostbrickan tillsammans med en vällagrad parmesanost. Pinjenötterna tillför en härlig konsistensbrytning.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

3
äpplen
2
rödlökar
2 tsk
färsk ingefära, riven
2 tsk
senapsfrön
2 1/2 dl
gula russin
2 1/2 dl
muscavadosocker
4 dl
äppeljuice
1/2 dl
vatten
1
citron, saft och skal
1 tsk
salt
1 dl
pinjenötter, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja