Chokladkräm med olivolja och havssalt

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Choklad är en säker vinnare i efterrätter. Den här krämen har lite extra finess med smak av olivolja och havssalt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
mörk choklad, av god kvalitetc
3 dl
grädde
1 msk
muscovadosocker, (råsocker)
2
äggulor
havssalt
Krutonger Naturella, (brödkrutonger) några stycken

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)
Tack!