Chokladkräm med olivolja och havssalt

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
1tim 30min

Choklad är en säker vinnare i efterrätter. Den här krämen har lite extra finess med smak av olivolja och havssalt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
mörk choklad, av god kvalitetc
3 dl
grädde
1 msk
muscovadosocker, (råsocker)
2
äggulor
havssalt
Krutonger Naturella, (brödkrutonger) några stycken

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.