Recept från Zeta. chokladkram_med_olivolja_och_havssalt

Chokladkräm med olivolja och havssalt

Choklad är en säker vinnare i efterrätter. Den här krämen har lite extra finess med smak av olivolja och havssalt.

Tillaga i
Stå i kylen

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Finhacka chokladen och lägg i en bunke.

Koka upp grädde och socker.

Häll över chokladen och rör tills den smält.

Vispa ner äggulorna och ställ kallt minst 1 timme.

Lägg upp i små glas och ringla lite olivolja på och strö över lite salt och krutonger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.