Chilimarinad

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den heta chilimarinaden passar utmärkt till kyckling, fläsk, fisk eller nötkött.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta finriven
1 tsk
chiliflakes
2 krm
svartpeppar nymald

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Tack!