Ladda ner bild Spara Pasta Strozzapreti med tomat, basilika och Grana Padano Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (89) (89) RÖSTA PÅ RECEPTET (89) (89) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Enkel och underbar god pasta med tomat, basilika och Grana Padano-ost. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 fpk 400g Strozzapreti Casa Di Luca 3 vitlöksklyftor finhackade 1/3 röd chili finhackad 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 1 fpk Zeta Körsbärstomater 400g 1/2 dl vatten 1 kruka bladen basilika strimlade 1 dl riven Grana Padano 10 mån svartpeppar salt Gör så här Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Fräs vitlök och chili i olivoljan utan att de får färg. Häll i tomater och vatten, låt koka ihop under cirka 10 minuter. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Blanda pastan med tomatsåsen, den rivna osten och basilikan. Servera med lite extra Grana Padano och olivolja att ringla över. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (89) (89) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (89)
(89)