Caponata di melanzane

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Caponata di melanzane är en siciliansk vegetarisk rätt med gyllenbrunt, stekt aubergine som toppas med en smakrik grönsaksröra.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
aubergine
1 tsk
salt
salt
peppar
2
gula lökar grovhackade
2
stora vitlöksklyftor hackade
1 fpk
Zeta Tomater Finkrossade
2 stjälkar
blekselleri grovhackade
2 msk
Kapris små medelstora
1 msk
basilikablad färska, hackade
1 msk
bladpersilja hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!