Caponata di melanzane

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

1tim 14 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Caponata di melanzane är en siciliansk vegetarisk rätt med gyllenbrunt, stekt aubergine som toppas med en smakrik grönsaksröra.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
aubergine
1 tsk
salt
salt
peppar
2
gula lökar grovhackade
2
stora vitlöksklyftor hackade
1 fpk
Zeta Tomater Finkrossade
2 stjälkar
blekselleri grovhackade
2 msk
Kapris små medelstora
1 msk
basilikablad färska, hackade
1 msk
bladpersilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis