Caesarsallad med rostade kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kikärtor har en nästan nötig smak, i synnerhet om de rostas, och är riktigt goda i en caesarsallad!

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Till salladen
2 burkar
Kikärtor, sköljda och avrunna
2
tjocka skivor lantbröd, skuret i tärningar
1 tsk
salt
1 huvud
romansallad, i bitar
Till Ceasardressingen
1 1/2 msk
1
äggula
2
vitlöksklyftor, pressade
peppar
2 1/2 tsk
4 st
Sardeller, mosade

Gör så här

Tips!

Kikärterna går också att rosta i stekpanna med lite olja. Brödet rostas i en torr stekpanna.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.