Burrataboard med persika och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

8 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Len burrata med söt och krispig topping är den magiska kombinationen som aldrig kan gå fel. Vi i Zetas provkök tröttnat aldrig på den här härligt krämiga osten. Nu har vi kombinerat den med frisk mynta, knapriga nötter och ljuvligt söt grillad persika. Samla dina nära och kära och doppa färskt surdegsbröd i denna härliga röra!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2 dl
pistagenötter
1
persika
Myntablad, färska eller friterade
salt
nymalen svartpeppar
ljust surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att använda nektarin istället för persika.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer