Burrataboard med persika och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

8 ingredienser

Len burrata med söt och krispig topping är den magiska kombinationen som aldrig kan gå fel. Vi i Zetas provkök tröttnat aldrig på den här härligt krämiga osten. Nu har vi kombinerat den med frisk mynta, knapriga nötter och ljuvligt söt grillad persika. Samla dina nära och kära och doppa färskt surdegsbröd i denna härliga röra!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1/2 dl
pistagenötter
1
persika
Myntablad, färska eller friterade
salt
nymalen svartpeppar
ljust surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att använda nektarin istället för persika.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco