Bullar med choklad och mandelmassa
Vad tycker du?
Saftiga bullar bakade med olivolja och smaksatta med kardemumma, choklad och mandelmassa.
Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Om alla bullarna inte ska ätas på en gång så frys dem gärna så fort de har svalnat.
4 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (53)
(53)Lnn
5 dl vatten på 10 dl mjöl ger en lös smet
Emma Olsson
Hejsan Linn,
I receptet är det 1 000 gram mjöl, 1 dl vetemjöl väger cirka 60 gram. 1 000 gram är drygt 16 dl vetemjöl.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Marie
Min deg jäste inte så skriv gärna att det ska vara 37grader så även vi nybörjare slipper misslyckas. Gjorde sockerlag på sockret men blev bara ett klet. Googlade sen att man ska tydligen ha vatten i? Misslyckade bullar, blev att kasta allt. Besviken.
Maria Ekholm Takman
Bästa bullarna någonsin. Men ni behöver uppdatera receptet med hur man gör sockerlagen.