Bruschetta med borlottibönor och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Borlottibönan är en lite mjukare delikatessböna från Italien som passar så bra på en bruschetta med citron, persilja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

4 skivor
lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
2 stora
vitlöksklyftor
1 burk
Zeta Borlottibönor avrunna
2 msk
bladpersilja grovhackad
1/2
liten citron rivet skal och saft
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter