Bruschetta med borlottibönor och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Borlottibönan är en lite mjukare delikatessböna från Italien som passar så bra på en bruschetta med citron, persilja och vitlök.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4 skivor
lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
2 stora
vitlöksklyftor
1 burk
Zeta Borlottibönor avrunna
2 msk
bladpersilja grovhackad
1/2
liten citron rivet skal och saft
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!