Recept från Zeta: Bruschetta med bönor och avokado

Bruschetta med bönor och avokado

Bruschetta är en utmärkt förrätt på en italiensk middag - här med krämig avokaco och smaker som chili, selleri och lime.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
  • 1 liten bit rödlök finhackad
  • 1/2 chilipeppar tunt skivad
  • 1 stjälk blekselleri tärnad
  • 1 avokado tärnad
  • 2 tomat tärnade
  • 1 fpk 190g Zeta Kidneybönor

    Zeta Kidneybönor

    Läs mer
    sköljda
  • 1 kruka persilja hackad
  • 1 saft från lime
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Grilla brödskivorna i 250 grader på ett galler i övre delen av ugnen eller stek dem gyllenbruna i en stekpanna.

Gnid in ena sidan av det varma brödet med vitlök. Droppa över olivolja.

Blanda övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.