Bruschetta med bönor och avokado

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Bruschetta är en utmärkt förrätt på en italiensk middag – här med krämig avokaco och smaker som chili, selleri och lime.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
1
liten bit rödlök finhackad
1/2
chilipeppar tunt skivad
1 stjälk
blekselleri tärnad
1
avokado tärnad
2
tomat tärnade
1 frp
190g Zeta Kidneybönor sköljda
1 kruka
persilja hackad
1
saft från lime
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter