Recept från Zeta: Bruschetta med bönor och avokado

Bruschetta med bönor och avokado

Bruschetta är en utmärkt förrätt på en italiensk middag - här med krämig avokaco och smaker som chili, selleri och lime.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
  • 1 liten bit rödlök finhackad
  • 1/2 chilipeppar tunt skivad
  • 1 stjälk blekselleri tärnad
  • 1 avokado tärnad
  • 2 tomat tärnade
  • 1 fpk 190g Zeta Kidneybönor

    Zeta Kidneybönor

    Läs mer
    sköljda
  • 1 kruka persilja hackad
  • 1 saft från lime
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Grilla brödskivorna i 250 grader på ett galler i övre delen av ugnen eller stek dem gyllenbruna i en stekpanna.

Gnid in ena sidan av det varma brödet med vitlök. Droppa över olivolja.

Blanda övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.