Bruschetta med bönor och avokado

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bruschetta är en utmärkt förrätt på en italiensk middag - här med krämig avokaco och smaker som chili, selleri och lime.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
1
liten bit rödlök finhackad
1/2
chilipeppar tunt skivad
1 stjälk
blekselleri tärnad
1
avokado tärnad
2
tomat tärnade
1 frp
190g Kidneybönor sköljda
1 kruka
persilja hackad
1
saft från lime
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp