Bruschetta med bönor och avokado

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Bruschetta är en utmärkt förrätt på en italiensk middag – här med krämig avokaco och smaker som chili, selleri och lime.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd ca 1 1/2 cm tjocka
1
liten bit rödlök finhackad
1/2
chilipeppar tunt skivad
1 stjälk
blekselleri tärnad
1
avokado tärnad
2
tomat tärnade
1 frp
190g Kidneybönor sköljda
1 kruka
persilja hackad
1
saft från lime
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis