Ladda ner bild Spara BreOliv med tapenade Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (15) (15) RÖSTA PÅ RECEPTET (15) (15) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 10min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Röra med BreOliv som passar lika bra till grillad som ugnsrostad mat. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 100 g BreOliv (olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt) eller Breoliv Mild (olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt) 4 msk Tapenade av svarta oliver Gör så här Vispa BreOliv tills den blir luftig och får en vitare färg. Rör ihop BreOliv med tapenade. Toppa med lite tapenade. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (15) (15) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (15)
(15)