Borlottibönor med rostad paprika och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här lite mjukare delikatessbönan från Italien är basen i den här bönsalladen med grillad och persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Zeta Borlottibönor sköljda
1 kruka
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!