Bönor i ugn med tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (162)

(162)
35min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En härlig vegetarisk gratäng - lika god som den är lättlagad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
2 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1
kvist rosmarin
salt
svartpeppar
socker

Gör så här

Tips!

Mozzarellaost är inte bara en klassiker i tomatsallad med basilika, ”caprese”, utan passar även utmärkt till gratänger!

Kommentera

David

Den här rätten är helt fantastiskt god och blivit en av våra favoriter. Kan verkligen rekommendera den här. Våran egna lilla knorr är att grovriva parmesan ost ovanpå innan den åker in i ugnen. Att sedan servera den med sparris och ett gott bröd vid sidan av skapar magi. Ett glas rött till är inte heller en nackdel för smakupplevelsen. Laga och njut!

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.