Böndipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
20min

Bönor är den perfekta basen i dipsåser. I den här goda böndippen har vi använt cannellinibönor, vitlök, olivolja och ricotta som gör dippen extra krämig.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor
1 fpk
vita Cannellinibönor 410g
3 msk
2 msk
vatten
några droppar
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Gott på Zeta Crostini, vitt bondbröd eller med färska grönsaker, t.ex. stavar av morötter, zucchini och selleri (cruditéer).

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.