Recept från Zeta: Bön och chilisallad med mangobalsamico

Bön- och chilisallad med mangobalsamico

Mangobalsamicons fruktiga, lite söta smak blir en spännande smakkombination med bönor, chili och persilja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 frp Zeta Kidneybönor

    Zeta Kidneybönor

    Läs mer
    sköljda och avrunna
  • 1 röd chili finhackad
  • 2 tomater urkärnade och strimlade
  • 1 liten rödlök tunt skivad
  • 1/2 dl bladpersilja strimlad
  • salt
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda bönor, chili, tomater, rödlök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott till exempelvis grillade hamburgare och kyckling.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.