Recept från Zeta: Bön och chilisallad med mangobalsamico

Bön- och chilisallad med mangobalsamico

Mangobalsamicons fruktiga, lite söta smak blir en spännande smakkombination med bönor, chili och persilja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 frp Zeta Kidneybönor

    Zeta Kidneybönor

    Läs mer
    sköljda och avrunna
  • 1 röd chili finhackad
  • 2 tomater urkärnade och strimlade
  • 1 liten rödlök tunt skivad
  • 1/2 dl bladpersilja strimlad
  • salt
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda bönor, chili, tomater, rödlök och persilja i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott till exempelvis grillade hamburgare och kyckling.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.