Blåmusslor med vitlök, tomat och paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vackra vitlöksdoftande blåmusslor med friska färger och smaker av grönsaker och färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 nät
blåmusslor tvättade och sköljda
4
vitlöksklyftor
1 stjälk
blekselleri
1/2
röd paprika
1
plommontomat
några kvistar
timjan färsk
1 liten kvist
rosmarin färsk eller torkad
1 dl
vitt vin
salt
svartpeppar
2 msk
persilja hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!