Blåmusslor med vitlök, tomat och paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
30min

Vackra vitlöksdoftande blåmusslor med friska färger och smaker av grönsaker och färska örter

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

1 nät
blåmusslor tvättade och sköljda
4
vitlöksklyftor
1 stjälk
blekselleri
1/2
röd paprika
1
plommontomat
några kvistar
timjan färsk
1 liten kvist
rosmarin färsk eller torkad
1 dl
vitt vin
salt
svartpeppar
2 msk
persilja hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.