Basilikamarinad

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den örtiga marinaden med basilika är god till lamm, kyckling eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
vitlöksklyfta, finriven
1 kruka
basilika, plockade blad
1 msk
rosmarin, finhackad
1 msk
timjan, finhackad
1 st
citron, finrivet skal
2 krm
svartpeppar, nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Tack!