Basilikamarinad

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 7 ingredienser

Den örtiga marinaden med basilika är god till lamm, kyckling eller fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
vitlöksklyfta, finriven
1 kruka
basilika, plockade blad
1 msk
rosmarin, finhackad
1 msk
timjan, finhackad
1 st
citron, finrivet skal
2 krm
svartpeppar, nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Maria

Hej,
Låter mkt gott 🙂
Skall basilikabladen bara läggas i hela? Ej hackas?

Anna Mellberg

Hej Maria! Bra uppmärksammat, vi har förtydligat receptet nu. Alla örter ska vara finhackade. Glad sommar önskar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...