Balsamvinägrett med basilika och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En god balsamvinäger, färsk, hackad basilika och pinjenötter ger en god frisk balsamvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

dl, ca
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
färsk basilika hackad
2 msk
rostade pinjenötter hackade
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!