Balsamicoreduktion

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Balsamicoreduktion eller sås är en relativt enkel sås men som gör så mycket till en rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
morötter
1
gul lök
4 dl
vatten
2 msk
koncentrerad kalvfond
1 tsk
timjan
2 st
lagerblad
1 tsk
Maizena utrört i vatten
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!