Bakad fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bakad fetaost är ett gott småplock innan maten eller som tillbehör på buffé bordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

tärningar
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 paket
Fetaost, á 150 g
honung
1
citron, rivet skal
timjan, plockade blad
2 st
Crostini Naturella, krossade
Till servering
Tandpetare

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
Tack!