Bakad fetaost med rostat bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fetaost som ugnsbakas eller läggs på grillen i folieknyte ger en djupare smak. Tillsammans med honung och rosmarin blir det en perfekt smakkombination. Perfekt som mindre rätt på rostat bröd eller som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 msk
flytande honung
Färsk rosmarin
Peperonchini
citron, finrivet skal
4
skivor rostat bröd
gröna salladsblad

Gör så här

Tips!

Denna rätt går mycket bra att göras på grillen då osten bakas i folie. Perfekt som en förrätt eller tillbehör till maten.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Tack!

Anna Härwell

Fler gilla snabba enkla rätter
nyttigt som ger bra mättnad.
Tycker att två st. Bönhörd ,Grigliata all
Italiana ,bra recept trevligt att se fina bilder till dessa rätter som frestar .