Bakad fetaost med rostat bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
15min

Fetaost som ugnsbakas eller läggs på grillen i folieknyte ger en djupare smak. Tillsammans med honung och rosmarin blir det en perfekt smakkombination. Perfekt som mindre rätt på rostat bröd eller som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 msk
flytande honung
Färsk rosmarin
Peperonchini
citron, finrivet skal
4
skivor rostat bröd
gröna salladsblad

Gör så här

Tips!

Denna rätt går mycket bra att göras på grillen då osten bakas i folie. Perfekt som en förrätt eller tillbehör till maten.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.