Bakad fetaost med rostat bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
15min

Fetaost som ugnsbakas eller läggs på grillen i folieknyte ger en djupare smak. Tillsammans med honung och rosmarin blir det en perfekt smakkombination. Perfekt som mindre rätt på rostat bröd eller som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 msk
flytande honung
Färsk rosmarin
Peperonchini
citron, finrivet skal
4
skivor rostat bröd
gröna salladsblad

Gör så här

Tips!

Denna rätt går mycket bra att göras på grillen då osten bakas i folie. Perfekt som en förrätt eller tillbehör till maten.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.