Recept från Zeta

Baguette med tomater och grillad halloumi

Fylld baguette med soltorkade tomater och grillad halloumi passar utmärkt som matig smörgås att ta med sig till utflykten.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Dela baguetten på längden.

Pensla halloumin med olivolja och grilla snabbt på båda sidor.

Fördela den grillade osten, rucola, soltorkade tomater och prosciutto på baguetten.

Krydda med salt och svartpeppar och droppa över lite olivolja.

Lägg ihop brödhalvorna. Fäst ihop baguetten med tandpetare på jämna avstånd och skär i lika stora bitar mellan tandpetarna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.